Technisch Commercieel Vertegenwoordiger - Pluimvee

Een baan met verantwoordelijkheid...

 

Jouw missie? Bestaande en nieuwe pluimveeklanten regio Oost- en West-Vlaanderen adviseren en ondersteunen met oog op een duurzaam blijvend rendement van ons aanbod aan voeders.

Daarnaast: 

 • Zorg je voor de optimalisatie van de verkoopomzet.
 • Bouw je je bestaande portfolio verder uit. Je start uiteraard niet van nul, maar je weet als geen ander hoe mensen te overtuigen van onze service.
 • Je bewaakt en rapporteert je eigen doelstellingen, maar ook die van de groep en volgt deze dagdagelijks op.
 • Zal je meewerken aan innovatieve (sales) projecten die we bij onze klanten willen uitrollen.

 

...Waar je heel wat voor terugkrijgt

 

 • Een uitdagende rol binnen Spoormans met een rechtstreeks team waar je kan rekenen op de nodige ondersteuning om je werk goed te kunnen uitvoeren.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een mooie vaste verloning, 32 vakantiedagen, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, … .
 • Een baan boordevol leer- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Je zal werken voor de grootste full-service partner voor de Belgische boer en tuinder. Dit wilt zeggen dat je terechtkomt in een dynamisch en groeiend bedrijf, waar ruimte is voor initiatief.

 

Ons ideaal profiel?

 

Is gebeten door de landbouwmicrobe, waarbij verkopen en adviseren in het bloed zitten. Een echte ‘communicator’ die als geen ander weet hoe te communiceren met nieuwe en bestaande klanten.

 • Haalt voldoening uit het formuleren van goed advies én het behalen van KPI’s. Streeft steeds weer naar een beter resultaat.
 • Kent het reilen en zeilen op een landbouwbedrijf, waar lopen landbouwers tegenaan, welke ondersteuning hebben zij nodig, ... en kan hierop anticiperen.
 • Heeft een passie voor, of heeft relevante werk- of hobby ervaring in de (pluimvee)sector.

 


Interesse?
 

Klik op de knop "Solliciteren" hieronder en vul op de volgende pagina jouw gegevens in.

 

Spoormans is toonaangevend in de sector van braadkippenvoeders en voeders voor opfokken en vermeerderen van braadkippen. Spoormans heeft een jaarlijkse volume van meer dan 110.000 ton voeder waarbij het kan bogen op een jarenlange ervaring in het samenstellen van kwaliteitsvolle voeders. Spoormans streeft ernaar om trendsetter te zijn en zoekt daarom voortdurend naar verbeterde formules en concepten om zo de resultaten bij zijn klanten te verbeteren. Wij zijn gevestigd in Merksem en maken deel uit van Arvesta, de belangrijkste toeleverancier aan de Belgische land- en tuinbouw.

Ben jij al een Expert in the Field en werk je al voor Arvesta? Lijkt deze vacature volledig op jouw lijf geschreven? Toon je interesse en laat van je horen door een mail te versturen naar de betrokken HRBP / HRO zoals hierboven vermeld.

 

Hoofdkantoor
Arvesta
Philipssite 5 bus 3
3001 Leuven
België

Maatschappelijke zetel
Aveve NV
Aarschotsesteenweg 84
3012 Wilsele (Leuven)
België

tel +32 16 24 26 26
info@arvesta.eu

© 2018 Arvesta - BTW BE 0403 552 464  Gebruiksvoorwaarden - Privacy Policy - Cookie Policy