Spontane sollicitatie

Functie 


Tussen de huidige vacatures niet gevonden wat je zoekt? Dan kun je via deze weg spontaan solliciteren.

Net zoals bij een gewone sollicitatie vul je eerst je gegevens in. Zo sta je in ons systeem, en kunnen we je proactief benaderen indien je voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.


Interesse?

Klik op de knop "Solliciteren" hieronder en vul op de volgende pagina jouw gegevens in.


Arvesta is expert in land- en tuinbouw, dierenvoeding, bloem, machines en tuincentra en is zo de grootste full-service partner van de land- en tuinbouwer in België. We hebben ook een sterke internationale ambitie en zijn vandaag al actief op de Nederlandse, Franse en Duitse markt. Als huis van tientallen sterke merken en 1.900 enthousiaste medewerkers die elk expert zijn in hun veld, maakt Arvesta voor iedere schakel in de landbouwketen een verschil. We willen groeien, samen met onze land- en tuinbouwers, om hun rendement verder te verhogen. Daarom blijven we verder investeren en innoveren in de agrarische sector. Door pionier te zijn in digital farming willen we land- en tuinbouwers de allerbeste oplossingen bieden. Onze agrarische expertise zetten we dan ook graag ten dienste van de consument, die terechtkan in een van onze 250 AVEVE-winkels voor ‘tuin, dier en bakplezier’®.

Ben je al een expert in je vakgebied en werk je voor Arvesta? Is deze vacature iets voor jou? Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent door een e-mail te sturen naar de relevante HRBP / HRO zoals hierboven vermeld.
Hoofdkantoor
Arvesta
Aarschotsesteenweg 80
3012 Wilsele (Leuven)
België

Maatschappelijke zetel
Aveve NV
Aarschotsesteenweg 84
3012 Wilsele (Leuven)
België

tel +32 16 24 26 26
info@arvesta.eu

© 2018 Arvesta - BTW BE 0403 552 464  Gebruiksvoorwaarden - Privacy Policy - Cookie Policy