Elektricien

Functie 


Samen met je collega’s sta je in voor het elektrisch onderhoud van het machinepark op onze productiesite in Aalter. Je installeert en sluit machines en apparatuur aan en je waakt over de goede werking ervan. Je staat mee in voor het preventief onderhoud. Je spoort defecten op en verhelpt storingen. De installaties betreffen vooral motoren, aandrijvingen, transporten en conditioneringsmachines, weeginstallaties, programmeerbare automaten PLC S7, pneumatische- en hydraulische installaties, blusinstallatie, brandbeveiliging en telefonie. Je bent ook bereid om kleine mechanische werkzaamheden uit te voeren. 

In deze functie werk je in 3 ploegen.


Profiel


  • Je hebt een A2 opleiding elektriciteit of elektromechanica en hebt al relevante werkervaring opgedaan in een productieomgeving.
  • Kennis van PLC-sturingen, frequentiesturingen, sensoren, M&R techniek, vloeistofinstallatie, is een pluspunt.
  • Je bent flexibel en werkt graag in een team. Je bent ordelijk en stipt, je werkt veilig en door je planmatige aanpak los je problemen efficiënt op.
  • Fysiek werk schrikt je niet af.


Wat bieden we jou?


Je mag rekenen op een flinke dosis werkplezier in een stabiele onderneming die continu nadenkt over verbeteringen en innovatie. Daartegenover staat een marktconform salarispakket  met ook maaltijdcheques. We vinden het belangrijk om onze werknemers te ondersteunen in hun ontwikkeling en bieden hen een uitgebreid pakket aan boeiende opleidingen aan binnen onze Arvesta Academy. Met ons Fit@Arvesta programma willen we bovendien ook de gezondheid van onze medewerkers op de eerste plaats zetten.

Geen uitzendkantoren a.u.b.


Interesse?

Klik op de knop "Solliciteren" hieronder en vul op de volgende pagina jouw gegevens in.


Arvesta met hoofdkantoor te Leuven is de N°1 full service provider aan de land- en tuinbouw in België met internationale aanwezigheid in Nederland, Frankrijk en Duitsland. De onderneming is actief in de verschillende segmenten van de land- en tuinbouwsector, zoals dierenvoeding, plantenvoeding, plantenbescherming, zaden, zaaigranen, plantaardappelen, bloem en land- en tuinbouwmachines.  Bij het grote publiek is Arvesta gekend voor haar 250 AVEVE-winkels waar de consument terecht kan voor ‘tuin, dier en bakplezier’®. Arvesta wil haar positie als marktleider verder uitbouwen door investeringen en innovatie in de agrarische sector. Haar 1.900 enthousiaste medewerkers dragen ertoe bij dat Arvesta een omzet van 1,4 miljard euro realiseert.

Ben jij al een Expert in the Field en werk je al voor Arvesta? Lijkt deze vacature volledig op jouw lijf geschreven? Toon je interesse en laat van je horen door een mail te versturen naar de betrokken HRBP / HRO zoals hierboven vermeld.




Hoofdkantoor
Arvesta
Philipssite 5 bus 3
3001 Leuven
België

Maatschappelijke zetel
Aveve NV
Aarschotsesteenweg 84
3012 Wilsele (Leuven)
België

tel +32 16 24 26 26
info@arvesta.eu

© 2018 Arvesta - BTW BE 0403 552 464  Gebruiksvoorwaarden - Privacy Policy - Cookie Policy